La víctima mortal és natural de Tarragona, tenia 28 anys i treballava a la planta de la Química DOW. Una segona ciclista, també atropellada en el mateix accident, continua molt greu a l’Hospital Joan XXIII. L’home, de 33 anys i nacionalitat colombiana, ja ha estat detingut pels Mossos

bici

Un conductor ha atropellat dues ciclistes (Foto: Arxiu)

Continua en estat molt crític la segona ciclista atropellada per un conductor que es va donar la fuga després d’atropellar mortalment una altra. La ciclista ferida ha estat evacuada amb helicòpter a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els fets han passat cap els vols de les 2 de la tarda al quilòmetre 19 de la TP-2031 a l’Alt Camp, més concretament a Vilabella.  Les dues ciclistes anaven en sentit Tarragona i un vehicle les ha envestit per darrera. El conductor, un colombià de 33 anys, ha aturat el cotxe, ha baixat però després s’ha donat a la fuga. Amb tot, els Mossos d’Esquadra l’han pogut localitzar i detenir al municipi de Vilabella una hora i mitja després del sinistre.

Al lloc de l’accident, ona s’ha circulat amb pas alternatiu fins a dos quarts de sis de la tarda, s’hi ha trobat part del para-xoc del cotxe amb la matrícula.  En l’accident s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, accident_bicil’helicòpter medicalitzat i dos unitats del SEM. L’home, resident a Vila-seva, conduïa sense carnet de conduir.

Els Mossos l’han detingut cap a les tres de la tarda al municipi de Vilabella. En l’accident s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, l’helicòpter medicalitzat i dos unitats del SEM. El conductor ha estat detingut i acusat d’homicidi imprudent, lesions per imprudència, omissió del deure de socors i contra la seguretat del trànsit per conduir sense permís.

La policia investiga ara les causes de l’accident ja que el lloc on ha passat és una recta amb bona visibilitat.

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply