El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Torredembarra continua en observació al servei d’urgències. Jordi Solé ha tingut un accident davant de l’aparcament del Carrer dels Filadors a primera hora del matí.

Segons han explicat al nostre digital, el regidor que estava al volant del seu vehicle ha estat sorprès per un altre cotxe que ha fet una maniobra que donava a entendre que pretenia girar a l’esquerra per accedir al Pàrquing dels Filadors.

El vehicle ha envaït el carrer per on circulava el regidor socialista, obligant-lo a fer una maniobra que ha acabat en una topada contra el mur de l’aparcament, del qual, i com a conseqüència de l’impacte, n’ha caigut un tros. El cotxe que ha provocat l’accident ha fugit.

En aquests moments, la Policia de Torredembarra intenta descobrir la identitat del conductor que ha fugit. Hi ha un testimoni que assegura que l’accident l’ha provocat el vehicle que s’ha escapat.

Jordi Solé, que està sent observat a urgència, tenia en vigor l’assegurança obligatòria i la Inspecció Tècnica del Vehicle (ITV).

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply