Els conductors acudiran a la sessió plenària prevista per aquest divendres, on s’abordarà el conflicte de l’empresa pública de transports, presidida per la regidora Bego Floria. 

Els representants dels treballadors de l’EMT

El conflicte entre els treballadors de l’EMT i l’empresa està resolt. Almenys de moment. La gerència i el comitè d’empresa van segellar, aquest dimarts, un acord, on els treballadors veuen satisfetes gran part de les seves reivindicacions, després d’uns dies “molt durs”. En un comunicat, els representants dels treballadors, agraeixen “amb tota la sinceritat” la paciència i la comprensió dels usuaris.

Aquest agraïment és extensible als partits polítics per “atendre’ns” i “secundar” les seves pretensions i al gerent, Nèstor Cañete, per no haver tirat endavant la proposta inicial de l’empresa (suprimir el plus de productivitat) al ser conscient que podria ocasionar danys col·laterals a tota la plantilla i per ensenyat la seva cara més “solidària i comprensiva” amb les exigències (raonades) dels treballadors.

No obstant això, recorden a l’equip de govern liderat pel socialista Josep Fèlix Ballesteros, a l’oposició i als “aspirants” a governar que “aquí no s’acaba tot”. Aquest conflicte – remarquen – ha de suscitar “reflexions” i “compromisos” per “evitar que torni a repetir-se casos similars com als que ens han portat a aquesta situació i altres casos pendents de resolució”.

El comitè, malgrat haver finalitzat el conflicte, no amaga que hi ha una pregunta que continua sense resposta: Per què s’hi hagut d’arribar a aquests extrems perjudicant seriosament als usuaris, als treballadors i a la imatge de Tarragona”.

 

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply