El passat dia 1 de maig ens va deixar la nostra estimada Murielle Reig, la fundadora i presidenta de l’Associació Oncològica Dr Amadeu Pelegrí.

Dr. Vicent Valentí

La Murielle va fundar l’associació el 2010 amb l’objectiu d’honorar la memòria del seu oncòleg, el Dr Pelegrí. Per a això es va marcar un doble objectiu, d’una banda, atendre directament als pacients per cobrir les seves necessitats i, d’altra, impulsar projectes d’investigació oncològica.

Un dels aspectes pels quals destacava Murielle era per una extraordinària capacitat per obtenir recursos per finançar aquests projectes, a través de l’organització d’esdeveniments benèfics. La Murielle va ser un exemple de lluita contra el càncer tant personalment, com de lideratge en iniciatives socials centrades en els pacients.

Trobarem molt a faltar la Murielle, amb aquesta barreja de caràcter, d’una banda, tan ordenat, suïssogermànic i de l’altra, tan proper, càlid i mediterrani de Salou. Però també la recordarem de forma permanent, durant els futurs actes de l’associació que continuarà ajudant els pacients, seguint el llegat i la voluntat d’una persona meravellosa.

Dr Vicent VALENTÍ MORENO
Coordinador de la Unitat d’Oncologia Mèdica de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla 

 

 

Categories: OPINIO

Leave a Reply