Pablo Alborán ofereix aquesta nit un concert a la Tàrraco Arena Plaça, en el marc del seu tour ‘Prometo’. Hi ha fans que dormen al carrer des del passat divendres

No hi ha dubtes que l’amor mou muntanyes i que gràcies a l’estima res no és impossible. La prova provada es pot constatar a Tarragona. Més concretament en les voltants de la Tàrraco Arena Plaça.

Fa dies, més concretament des del passat divendres, que centenars de persones dormen al ras i desafien les altes temperatures només amb l’objectiu de gaudir, a primera fila, del seu ídol: Pablo Alborán. El cantant malagueny actua aquest vespre a l’antiga plaça de bous, on presentarà el seu nou treball discogràfic: Tour Prometo.

Alborán aixeca passions allà per on passa i entre els seus clubs de fans no és desgavellat trobar persones de totes les edats, sexe i estatus social. La seva música, les lletres de les seves cançons i la seva posada en escena captiven i enamoren el públic. Pablo Alborán arriba a Tarragona predisposat a no defraudar els seus condicionals i voldrà agrair a totes les persones que dormen al ras per gaudir del seu concert. La millor manera d’agrair és interactuar amb el públic i reconèixer que sense els fans un artista té poca volada.

Alborán és conscient que és estimat i aquesta pressió l’obliga a donar el tot per tot damunt l’escenari. Ningú té dubtes que el malagueny oferirà un apassionat repertori i sabrà enamorar un públic ansiós per passar-s’ho bé.

VIDEO

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA, VIDEO

Leave a Reply