Una parella ha increpat l’actor i presentador de TV3 després que aquest exigís l’alliberament dels presos polítics i defensés la llibertat d’expressió. Una de les persones implicades en l”escrache’ podria tractar-se d’una militant de Ciutadans 

Eva podria estar vinculada a partit de Ciutadans

Unes 1.500 persones, de diferents edats, ideologies i creences, han coincidit a Els Pallaresos per gaudir del show de l’actor i presentador del programa ‘El Foraster’, Quim Masferrer. L’espectacle ‘ Sou bona gent’, que ha donat protagonisme a diferents veïns del municipi, ha estat força aplaudit. El públic, entregat, i s’ha identificat amb els diferents missatges transmesos per l’actor durant un dels actes emmarcats en la Festa Major dels Pallaresos.

Quim Masferrer ha estat damunt de l’escenari durant més d’una hora, parlant de la ‘vida real’, de les experiències de vida i de les històries que ha pogut assistir-hi com a protagonista com a testimoni o com a protagonista durant el seu periple per la geografia catalana, en qualitat de ‘foraster’.

Un cop finalitat el seu show, Quim Masferrer ha volgut reivindicar el paper de la cultura, la responsabilitat i missió dels artistes i, sobretot, la necessitat de defensar la llibertat d’expressió. No s’ha pogut estar de demanar la llibertat dels presos polítics. Una exigència que ha motivat que gran part de l’assistència, entre aplaudiments, entonés proclames a favor de la independència de Catalunya. Però, el cert és que les paraules (fora de l’espectacle) no van ser ben acollides per un parell d’espectadors que van decidir fer-ho saber, personalment, a l’actor. Amb unes formes poc apropiades, una parella va increpar Quim Masferrer en plena sessió fotogràfica amb els seus ‘fans’.

Després de la discussió en Raül i l’Eva han ‘presentat’ la nena a Quim Masferrer

Els protagonistes de l’acció intimidatòria, en públic, han estat l’Eva i en Raül. Els dos es van manifestar contraris a la llibertat dels polítics catalans que estan empresonats per la seva implicació amb el procés independentista. En el vídeo que us oferim, es pot sentir com la dona diu que l’actor li ha faltat al respecte i li ha ofès. “(…) Jo pago igual… i no vull llibertat pels presos”, ha repetit una i una altra vegada la coprotagonista de l”escrache’.

La dona entén que, en públic – i encara menys damunt d’un escenari – no s’ha de parlar de religió, política o futbol, perquè “cadascú té el seu pensament”. Però, curiosament, la protestant va insurgir-se també contra l’alcalde de Pallaresos, Pep Nolla (PDeCAT), qui ha assistit personalment a la ‘disputa’ dialèctica. Dos vigilants municipals també romanaven atents a l’escrache, intentant que ‘la sang no arribés al riu’.

Les taules, la tranquil·litat, la paciència i la capacitat de diàleg del presentador d”El Foraster’ han contribuït a calmar els ànims i fer que un ‘escrache’ acabés en una anècdota. No obstant això, hi ha sospites que la dona que va protagonitzar l’acció intimidatòria es tracti d’una excandidata a senadora de Ciutadans (Eva Sagardoy), implicada en altres enfrontaments de caràcter independentistes.

 

VIDEOS

Leave a Reply