Pànic i impotència. Aquests han estat alguns dels sentiments que han experimentat a l’hora d’intentar socórrer dues persones que havien patit un accident a l’Avinguda Països Catalans de Tarragona, molt  a prop de la Universitat Rovira I Virgili.

Les dues dones, de 21 i 45 anys, s’han vist implicades en un accident entre una motocicleta i un cotxe. Les dones dues ocupants del ciclomotor han caigut a terra després que la moto xoqués contra el vehicle. Hi havia molta aigua acumulada provocada per la intensa pluja. Alguns dels testimonis han ajudat a rescatar les ferides. Les imatges del vídeo que us oferim són realment espantoses.

La jove de 21 anys es troba en estat greu perquè ha estat a punt d’ofegar-se, mentre que la de 45 anys ha resultat greu. Totes dues han estat traslladades a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Fins al lloc de l’accident, s’han desplaçat la Guàrdia Urbana de Tarragona, diferents unitats del Servei d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat, els quals han estat alertats per testimonis.

VIDEO

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA, VIDEO

Leave a Reply