Ciutadans presentarà al ple ordinari de juliol una iniciativa perquè el govern de Ballesteros insti la Generalitat a dur a terme la construcció de la ciutat de Justícia a Tarragona. 

Rubén Viñuales

Rubén Viñuales critica que “el Govern hagi incomplert les seves promeses reiteradament sobre aquest equipament”. Per aquesta raó, demanarà tots els grups municipals que “se sumin a la petició i lluitin per col·locar judicialment Tarragona on es mereix”.

El líder taronja ha recordat que “el pla director d’equipaments de justícia de la Generalitat de Catalunya recull específicament el projecte del fòrum provincial de la justícia a Tarragona”. I ha apuntat que “un servei bàsic com la justícia ha de ser de qualitat” perquè “els ciutadans i professionals de la justícia de Tarragona es mereixen un equipament d’acord amb el nivell de la ciutat”.

Atenent “al greuge comparatiu que pateixen els treballadors públics a causa de l’escala salarial de la demarcació”, ja que “no es tenen en compte els habitants en període estival ni tampoc el nombre de resolucions en el partit judicial”, Viñuales exigeix “un edifici que unifiqui tots els òrgans judicials, facilitant d’aquesta manera la labor de treballadors públics i advocats”.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply