26. Abril 2024

DUES PERSONES DETINGUDES A CAMP CLAR I SIS MÉS CITADES PER LA LLEI D’ESTRANGERIA I LA LLEI MORDASSA

La Policia Nacional deté a Camp Clar a dues persones per la Llei d’Estrangeria, en cita a sis més per comprovar la seva situació a l’Estat i aixeca sis actes per la Llei Mordassa, sense que s’hagi especificat el motiu de la infracció d’aquesta controvertida llei.


La Policia Nacional, els Mossos d’Esquadra, la Policia Municipal de Tarragona i Inspecció de Treball treballen conjuntament en la inspecció de locals d’oci i locals comercial per tal de detectar possibles infraccions a la Llei Mordassa, Llei d’estrangeria i irregularitats laborals com ara frau a la Seguretat Social i explotació laboral.

A la darrera inspecció duta a terme conjuntament pels tres cossos policials i Inspecció de Treball es van inspeccionar dos locals comercials i d’oci a Camp Clar i la inspecció va resultar molt profitosa.

Els agents van identificar a 36 persones, 31 d’ells estrangers de diferents nacionalitats i 5 de nacionalitat espanyola que estaven en situació irregular.

Van aixecar sis actes per la Llei Mordassa, sense que s’hagi especificat el motiu de la infracció d’aquesta controvertida llei, van detenir a 2 ciutadans per la Llei d’Estrangeria i se’n van citar a sis més per comprovar la seva situació a l’Estat, en van aixecar dues actes més per incompliment de la normativa municipal i dos informes d’Inspecció de Treball.

Les inspeccions dutes a terme per la Policia Nacional a diferents locals de Tarragona tenen com a objectiu detectar irregularitats en matèria de frau, riscos laborals i contractacions il·legals, així com possibles activitats il·lícites, amb càrrega penal, relacionades amb els drets dels treballadors i l’explotació laboral.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Nulled WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free