27. Abril 2024

VENIU A PRENDRE EL VERMUT AMB LES DAMES I ELS VELLS DE TARRAGONA

Demà diumenge, dia 13, a les 12 h del migdia, se celebra la 3a edició del Vermut Popular del Ball de Dames i Vells a la plaça de Dames i Vells de Tarragona. El vermut finalitzarà amb una fideuada per a tots els assistents.


En el decurs del vermut tindran lloc diverses activitats que posaran a prova la imaginació i la creativitat dels ciutadans participants. Aquelles parelles que vulguin participar en la 3a edició del Concurs de Disfressa i Versots de Parella de Dama i de Vell o Autoritat hauran d’interpretar de 2 a 6 estrofes de text, originals i escrites per ells mateixos, i representar-les a plaça davant del públic. El premi per a aquests participants serà sorpresa. El jurat valorarà la caracterització dels actors, la interpretació i els textos.

El Vermut també comptarà amb altres activitats, com el Taller de la Rumba de Dames i Vells que acostarà, un any més, als participants aquesta peça musical, amb la lletra d’Oriol Grau i música de l’Enric ‘Xato’ Grau.

Concurs de Versot i Concurs d’Instagram

El Vermut Popular d’enguany comptarà amb dos nous concursos, la 1a edició del Concurs de Versots i el Concurs d’Instagram.

A la 1a edició del Concurs de Versots, els participants podran presentar textos sobre la seva visió de la realitat tarragonina o d’àmbit nacional o internacional. Els textos es dipositaran en una urna que hi haurà preparada per a l’ocasió, acompanyats del nom i telèfon del participant. Els textos hauran de seguir l’estructura tradicional del ball -heptasíl·labs i rima consonant- i poden ser fórmules de quatre versos o més. Els guanyadors seran anunciats al final del Vermut Popular.

Pel que fa a la 1a edició del Concurs d’Instagram. Els participants hi hauran d’assistir al vermut, gaudir del dia i penjar les imatges a Instagram abans del dia 20 d’agost de 2017. Caldrà que els participants segueixin el perfil de ball parlat a Instagram, a través de instagram@damesivellstgn i que etiquetin les imatges amb el hastag#vermutdamesivells2017.

L’acte tancarà amb una fideuada per a tots els assistents, a preus populars, i molta música per ballar i gaudir de Sant Magí, en un acte que enguany és possible gràcies a la col·laboració de Cerveses Estrella Damm, Coca-cola, Vermut Yzaguirre, La Mestressa del Tòful, Serveis d’Hostaleria Jofre, Estudiblanch.cat i l’Ajuntament de Tarragona.

 

 

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
free download udemy course