26. Abril 2024

EL GOVERN DE LA GENERALITAT ACTIVA UNA WEB ON INFORMA DE L’ACTIVITAT DEL PRESIDENT I LA DELS CONSELLERS

El Govern de la Generalitat ha activat la web governlegitim.org on informa de l’activitat del president Carles Puigdemont i dels consellers, tant els empresonats a Madrid com els que es troben a Brussel·les.

El primer que apareix quan s’accedeix a l’adreça governlegitim.org són algunes fotografies del Palau de la Generalitat on, curiosament, en una d’elles, en la que es veu la façana de la Generalitat, només apareix la bandera catalana.

Seguidament es pot llegir un escrit en el que es diu que: “Atesa la situació d’indefensió jurídica i institucional del Govern legítim de Catalunya davant l’agressivitat política i judicial de l’Estat espanyol, l’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’Oficina del Govern legítim de Catalunya, l’ens d’informació oficial del president, vicepresident i dels consellers del Govern sorgit democràticament de les urnes el 27 de setembre de 2015”.

A banda hi apareixen els membres del “Govern legítim”, que inclou Puigdemont i els consellers Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig, però també la resta de l’executiu empresonat de manera preventiva per ordre de l’Audiència Nacional, el vicepresident Oriol Junqueras i els consellers Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Raül Romeva, Carles Mundó, Jordi Turull, Josep Rull i Joaquim Forn.

El web habilita una adreça de correu, suport@governlegitim.org, on tothom qui ho vulgui pot adreçar les mostres de suport als membres de l’executiu. També n’habilita dues més per gestionar els contactes amb la premsa.

Finalment hi ha un apartat de notícies on s’informa de l’activitat de Puigdemont i els consellers.

Quins partits governaran a Tarragona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informació bàsica respecte a protecció de dades
Responsable República Checa Press +info...
Finalitat Gestionar y moderar tus comentarios. +info...
Legitimació Consentiment de l'interessat +info...
Destinataris Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. +info...
Drets Accedir, rectificar i esborrar les dades, així com altres drets. +info...
Informació addicional Podeu aconseguir més informació sobre protecció de dades a la pàgina de política de privadesa.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
free download udemy course