El festival de música de la localitat tarragonina comptarà amb la presència exclusiva d’alguns grups, a més d’oferir composicions d’artistes com Olga Pes, Joan Masdeu i Harrison Ford Fiesta

Altafulla serà la localitat privilegiada de comptar amb l’únic concert del Petit Cal Eril que farà a terres tarragonines aquest estiu.  L’actuació del Petit de Cal Eril clourà el menú musical del segon dia del festival, que es durà a terme del 19 al 21 de juliol. La banda presentarà el seu últim disc en aquesta edició de l’Altacústic. Festival que es manté fidel a la seva fórmula de festival encarat a descobrir nous valors de l’escena emergent del país en escenaris especials i ubicats al cor de la Vila Closa.

El Petit de Cal Eril torna amb nova música i presenta un disc que, de fet, en són tres, ja que s’ha presentat com una trilogia d’EPs, cadascun amb 3 cançons inèdites i enregistrats en 3 contextos ben diferents.

Altres artistes acudiran Altafulla amb l’objectiu de transmetre la música a tots i a totes. El pròxim divendres 20 de juliol, l’Escenari del Pou comptarà amb la presència del músic segarrenc Joan Pons i la seva banda. A banda del Petit Cal Eril, també hi ha alguns grups que estrenen nou disc al festival, com Nyandú i Judit Neddermann.

Durant els pròxims dies es revelarà el nom dels artistes d’àmbit internacional que actuaran en el festival d’acord amb la col·laboració amb la plataforma Gigmit.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply