03. Maig 2024

AL NÀSTIC LI HA FALTAT DETERMINACIÓ I ASTÚCIA DAVANT L’ALMERIA

REDACCIÓ2 Abril, 20170

Era massa dur per ser veritat. Tothom ha quedat de pasta de moniato. Al Nou Camp només se sentia els aficionats de l’Ameria. L’equip visitant acabava d’estrenar la porteria grana. Un resultat que no s’ha vist alterat durant la resta del partit.

nastic_almeriaD’aquesta manera, l’Almeria ha aconseguit endur-se els tres punts del Nou Estadi (0-1), gràcies a un gol de Kalu Uche (min 71) i s’enganxa així a la permanència a la vegada que torna a ficar al Nàstic en la lluita per eludir el descens guanyant-li, a més, el ‘gol average’ particular.

No ha trigat gaire l’Almeria a inquietar la porteria de Manolo Reina amb un xut dins de l’àrea petita (min. 3) de Kalu Uche que el porter andalús va salvar ‘in extremis’ quan tot semblava indicar que es convertiria en el primer gol del partit.
Ha insistit l’equip visitant en el minut 10 novament amb Kalu Uche com a protagonista, que va buscar sorprendre Reina amb un remat que no ha arribat a bon port.

El Nàstic, al qual li ha costat excessivament entrar en joc, ha experimentat sort amb una triangulació que Stephane Emaná no ha sabut concretar en ocasió de gol després de fallar una rematada aparentment fàcil.

nastic_Ha concedit una treva el partit després d’una arrencada formidable fins que Gerard Valentí ha obligat a lluir-se a Casto (min.33), després d’una gran jugada col·lectiva de l’equip local amb un Zahibo superb en el control del centre del camp.
La represa ha començat com el primer temps amb transicions llargues d’àrea a àrea entre dos equips conscients de la transcendència de guanyar el partit per a les opcions de permanència.
Kalu Uche, en el minut 50, ha tingut la més clara del partit fins llavors amb una rematada a la base del pal dret després d’un servei de córner mal defensat per la defensa local que no va saber aprofitar el davanter nigerià.

Ha avançat la línia de pressió el Nàstic volent ser més el protagonista del partit i tenir més el control de la pilota per arribar amb més efectius a la zona defensiva de l’equip andalús.

nastic2Tejera, de llançament llunyà, ha obligat a Casto a intervenir per primera vegada en la segona part, però ha estat l’Almeria el que va marcar, gràcies a un gol del seu davanter més incisiu, Kalu Uche, qui en el minut 71 ha rematat de cap un córner en curt.

A la recta final del partit, una falta de Muñiz ha estat la més clara per aconseguir l’empat per part local però Casto, en una excel·lent intervenció, l’ha evitat.

A la cara de l’afició – n’hi havíem més de 8 mil persones a l’estadi – s’evidenciava la frustració…