Avui tindrem nou President. El diputat Torra serà investit. Ja era hora! Ara cal unitat en l’independentisme i diàleg amb l’exterior. Cal reprendre decididament el camí de la República. Només aquesta ens farà lliures i permetrà que les catalanes i els catalans, pensem com pensem, tinguem un benestar millor. D’això tracta la política. Estem farts de tribunals per molt constitucional que es diguin.

No defallim! Donem suport al President, al Govern i al Parlament. Siguem, per sempre més, fidels als valors profunds de la democràcia. Protegim aquesta! Trenquem amb aquells que fan política en la justícia. Trenquem amb aquells que ens volen callats i submisos.

Siguem capaços de sentir-nos poble de Catalunya. De fer millor el nostre país, la seva educació i la seva sanitat. Lluitem, fins a l’últim alè, per la llibertat dels presos i la tornada a casa dels exiliats. Reconeguem Carles Puigdemont com a president legítim que li correspon. Respectem als qui pensen diferent. La diversitat ens enriqueix.

La nostra causa ve de lluny. Darrere nostre hi ha molts catalans i catalanes que s’han deixat la vida, com Lluís Companys, pel nostre país. Som un país d’identitats creuades però unida pels valors del pacifisme i del catalanisme. Eliminem el 155 ja avui i comencem de debò a sentir-nos els veritables protagonistes d’aquest llibre per escriure anomenat Països Catalans.

Àlvaro SOLÀ

 

Categories: OPINIO

Leave a Reply