És de tots conegut que el PSC va desbancar Carles Castillo de cap de llista per Tarragona, substituint-lo per la vallenca Rosa Maria Ibarra. Fa dies que l’exdiputat romana en silenci, digerint el cop inesperat de la comissió de llistes quan a Tarragona tot estava encarrilat perquè repetís com a cap de llista a les eleccions del 21D.

Rosa Ma. Ibarra serà la cap de llista

Després d’uns quants dies de silenci, reflexió i meditació, Carles Castillo ha decidit enviar una carta a la militància socialista, on manifesta que li va sorprendre el canvi d’última hora. En la missiva, a que ha tingut accés el nostre digital, l’exregidor i actual diputat, reconeix que “m’hagués il·lusionat i enorgullit molt tornar a encapçalar un projecte comú” compartit per la majoria de la família socialista.

Castillo se sent trist i decebut amb la direcció del partit, sobretot per la manera de fer. “No mentiré, les formes no van ser les millors i crec que molts de nosaltres ens vam sentir impotents i enfadats al veure com els despatxos ens treien allò que primer les agrupacions, i el consell de federació després, vam votar i aprovar per unanimitat”.

No obstant, quan molts militants pensaven que Castillo es rebel·laria i s’enfrontaria a un partit que, un cop més no ha respectat la decisió no la voluntat de les bases, el socialista diu que accepta el canvi, evitant d’aquesta forma polèmiques innecessàries que no contribueixen en res de positiu. Promet que es deixarà  “tota l’ànima per defensar la candidatura socialista”.

Castillo i Iceta en un miting

Justifica la seva decisió, tot dient que “la situació actual del país ens obliga apartar les discrepàncies orgàniques per centrar-nos en allò que totes i tots volem: un PSC fort i decidit a governar Catalunya per tal que la convivència i el civisme tornin a imperar al nostre territori”.

Carles Castillo, intentant allunyar-se de conflictes, demana “confiança” a la militància, la qual és “un pilar fonamental del partit” i per tant “us necessitem mobilitzats” per fer front el moment històric que viu Catalunya.

Castillo, decebut i ferit per les formes com s’han elaborat les llistes, promet, malgrat tot,  continuar lluitant i treballant per “un PSC d’esquerres, de la militància i valent que acabi amb la política de blocs que PP i independentistes han creat”.

El nostre digital ha contactat amb Carles Castillo, però el diputat ha dit que no vol alimentar cap polèmica amb el partit i que, ara mateix, encara que no s’hagi entès algunes actituds, cap “unitat”.

 

 

Un comentari so far.

Leave a Reply