L’escola universitària de pilots, actualment adscrita a la Universitat Rovira i Virgili (URV), és el centre de formació de pilots d’aviació comercial de la Generalitat de Catalunya, pioner a l’estat espanyol en oferir el grau universitari oficial. 

Per cinquè any consecutiu ha arribat el conveni de col·laboració per tal de reconèixer la complexitat dels estudis de Pilot Comercial i premiar el millor expedient acadèmic. CESDA i Solanes Joier – Bell&Ross han subscrit un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de premiar l’esforç i la dedicació dels estudiants que finalitzen el Grau aquest 2018.

 

En el conveni s’estableix que el millor expedient acadèmic del Grau de Pilot d’Aviació Comercial i Operacions Aèries, que imparteix CESDA, sigui premiat amb un magnífic rellotge de la marca Bell&Ross. Aquesta marca de rellotges ha estat molt lligada al món de l’aviació des de fa gairebé 30 anys.

CESDA valora de manera molt positiva que Solanes Joier – Bell&Ross hagi optat per donar suport als joves pilots, fet que demostra un cop més, el reconeixement del bon treball formatiu que s’ha realitzat des de l’inici de CESDA.

Solanes Joier – Bell&Ross ha volgut col·laborar amb aquesta iniciativa, ja que es tracta d’una activitat que prestigia la formació en l’àmbit de l’aeronàutica.

L’entrega del rellotge serà el pròxim 13 de juliol durant l’acte de graduació dels nous pilots de CESDA, que tindrà lloc a firaReus-Tecnoparc, a partir de les 18 h.

 

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply