Tres romanesos van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra de Reus per robar vibradors, preservatius, boles xineses i masturbadors, per valor de més de 1.200 euros.

Els fets van tenir lloc el passat dijous, sobre tres quarts d’una de la matinada, quan quatre joves de nacionalitat romanesa es van dirigir a un establiment de ‘vending’ a Reus per robar productes sexuals d’una de les màquines expenedores.

Al no poder buidar la màquina expenedora introduint el braç per l’obertura d’expulsió de productes, van optar per accedir directament al magatzem de material de l’establiment, escalant per la pared.

Els lladres van robar material valorat en més de 1.200 euros: més de 300 preservatius, 10 consoladors, 10 masturbadors, 12 unitats de boles xineses, a més de llaminadures i diners en efectiu.

Arran de la denúncia, els Mossos van iniciar una investigació per localitzar els lladres, tres dels quals – un 17 anys i dos de 20 – van ser detinguts dos dies després.

Els arrestats, un d’ells amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar aquest a disposició judicial, quedant en llibertat amb càrrecs.

 

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply