Bunbury ha tancat el Festival Internacional de Música de Cambrils aconseguint que els seus fans passessin un excel·lent vetllada. El cantant ha acabat el concert – Expectatives – ballant entre el públic, realment entregat. Bunbury ha recordat que no hi ha molta ni poca gent: estan el que han de ser

Ni l’amenaça de pluja ha evitat que els fans d’Enrique Bunbury s’ho passessin d’allò més bé. Estaven convençuts que l’exmembre del grup ‘Héroes del Silencio’ no els decebria. Passaven pocs minuts de les 10 del vespre quan el cantant saragossà ha sortit a l’escenari lluint un vestit blanc amb una X vermella a l’esquena i les seves inseparables ulleres de sol. Els fans l’han sorprès al felicitar-lo pel seu aniversari. I des d’aleshores, Enrique no ha parat ni un sol segon. Es notava agraït i a gust amb un públic que ho estava donant tot. Havia triat un repertori diferent, però que els assistents el coneixen.

Al Festival Internacional de Música de Cambrils, Bunbury ha presentat el seu nou treball ‘Expectatives’, carregat de lletres on es posa de manifest una accentuada crítica social. El cantant ha exhibit la seva versatilitat. Durant la seva llarga trajectòria ha estat capaç de protagonitzar diferents estils i ritmes, sense renunciar a l’essència rock.
En el seu darrer treball, que ha agradat al públic que s’ha concentrat al Parc del Pinaret de Cambrils, Eduard Bunbury ja volgut narrar una realitat que ens evoca a la literatura distòpica d’un món feliç de George Orwell o d’Aldous Huxley i musicalment a personatges consagrats com Diamonds Dogs de David Bowie. La seva nova obra discogràfica està composta per 11 temes que destil·len un sentit crític de l’actualitat.

Eduard Bunbury a mitja part del concert s’ha tret l’americana i ha acabat ballant entre el públic situat en les primeres fileres. Les dues hores de concert han passat en un ‘no res’, prova que Bunbury continua regnant en els escenaris amb les seves lletres i crítiques i amonestacions socials. A molts dels fans, el concert els ha semblat molt curt…

 

VIDEO

 

Leave a Reply