Curiosament, el personatge que ha de ser objecte de totes les atencions durant el certamen esportiu, no agrada a tots els nens i nenes de Tarragona. La mascota dels jocs del Mediterrani, el ‘Tarracus’, s’ha convertit en ‘l’home del sac’ per a la filla del líder de l’oposició

Estem a sis mesos de la celebració dels Jocs del Mediterrani, que tindran lloc a Tarragona, i la ciutadania sembla no estar massa engrescada. Això es deu sobretot, segons l’opinió del cap de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona, al problema “sistèmic” que l’equip de govern liderat pel socialista Josep Fèlix Ballesteros, a l’hora de comunicar.

El ‘Tarracus’ no agrada a la filla de Viñuales

Rubén Viñuales està convençut que Ballesteros i els responsables dels jocs no han sabut traslladar la il·lusió als tarragonins i això “és una llàstima”.

De fet, el portaveu de Ciutadans, en una trobada amb els periodistes, ha volgut explicar que la seva filla té “por” de la mascota dels jocs del Mediterrani, ‘Tarracus’. D’acord amb el seu relat, a la petita Alba li costa conciliar la son, en pensar que, durant la nit, pot rebre la visita del ‘Tarracus’. “L’altre dia anàvem amb la meva filla al Corte Inglés i ella, en veure al ‘Tarracus’ gegant, es va espantar”, ha explicat, subratllant, en to jocós, que “no dorm a les nits”.

D’aquesta manera, el líder de Ciutadans ha volgut deixar clar que ni els jocs ni la seva mascota “no tenen massa incidència en la ciutadania”. Tot i això, Viñuales vol que se celebrin els jocs, encara que estigui preocupat amb el llegat que deixarà a la ciutat i quant costarà, realment, als tarragonins. El polític taronja espera no espantar-se quan arribi la factura…

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply