Eduard Rovira, i el regidor de Governació, José García, es van reunir ahir amb representants de la Delegació del Govern a Tarragona, d’Interior, de Territori i de Mossos per analitzar l’actual situació d’aquesta rotonda.

L’Ajuntament de Torredembarra sol·licitarà al Ministeri de Foment un accés directe a l’autopista AP-7 per pal·liar els problemes circulatoris que provoquen l’autopista i l’autovia A-7 al seu pas pel municipi.

L’alcalde republicà, Eduard Rovira, considera que la solució és crear a curt termini un accés directe a l’autopista i no la gran rotonda actual.  En aquesta rotonda conflueixen l’A-7, l’AP-7 i la T-214 (carretera de la Riera de Gaià) i ara no pot envoltar sencera, fruit de la prohibició als camions de circular per la N-340 i desviar-se a l’autopista AP-7 per reduir la sinistralitat.

El batlle vol saber quins criteris tècnics s’han aplicat en aquest nus de comunicacions, amb els efectes col·laterals de més trànsit intern a Torredembarra i incomoditats per als vehicles procedents de la carretera de la Riera i per als ciclistes.

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply