A Tarragona, el 2017, segons l’Observatori de Càncer de l’AECC, es van diagnosticar 3.836 nous casos de càncer.

L’hotel Gran Palas de la Pineda acull, el proper divendres, a partir de les 20h30, el 5è sopar solidari de l’Associació contra el Càncer (AECC). Els diners recaptats durant l’acte, que estarà presidit per la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, revertiran a favor de la investigació oncològica.

La delegació de Tarragona de l’AECC, en els darrers anys, va destinar 50 mil euros a la investigació contra el càncer. A nivell del país, l’entitat va donar suport a 250 projectes , amb un ajut econòmic de 40 milions d’euros.

Els fons que destina l’AECC de Tarragona a la investigació procedeixen de la societat tarragonina que sempre ha demostrat la seva solidaritat i compromís en la lluita contra el càncer. La recerca en càncer que s’està duent a terme gràcies a l’aportació de l’AECC tenen com a objectiu que arribi als pacients de càncer d’una manera ràpida i directa.

A més de destinar fons a la investigació, l’AECC – Catalunya Contra el Càncer a Tarragona continua treballant per disminuir l’impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones amb programes de prevenció i suport i acompanyament a les persones amb càncer i les seves famílies.

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Un comentari so far.

  1. […] Catalunya contra el càncer organitza aquest divendres un sopar solidari que comptarà amb la presència de la ministra de Sanitat, Dolors […]

Leave a Reply