L’Audiència ja va ratificar l’arxiu en febrer de l’any passat després d’una instrucció “exhaustiva” que “satisfà amb escreix les exigències d’efectivitat establertes tant pel Tribunal Europeu de Drets Humans com pel Tribunal Constitucional”. 

Mor Sylla va morir al caure d’un balcó a Salou

L’Audiència Provincial de Tarragona ha ratificat l’arxiu del cas de la mort de Mor Sylla, venedor senegalès mort a Salou, després de caure pel balcó quan fugia dels Mossos d’Esquadra, que havien entrat al seu domicili.

Sylla va morir l’11 d’agost de l’2015  al precipitar-se del balcó quan fugia d’una entrada i registre dels Mossos d’Esquadra en una operació contra el top manta.

El jutjat número 4 de Tarragona va dictar que va ser una mort accidental, no atribuïble a cap acció de cap dels policies que va participar en l’operatiu i va arxivar el cas.

Des d’aleshores, la família ha interposat diversos recursos per reobrir-i en l’últim d’ells va demanar un certificat sobre la crida que van fer els Mossos al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) després de la caiguda fatídica.

La Secció Segona de l’Audiència denega aquesta petició per una qüestió de forma en usar una “via processalment inadequada”, ja que aquesta diligència ha de ordenar-la l’instructor i no l’Audiència.

Aquesta sol·licitud, a més, ja va ser denegada per la jutgessa que instrueix el cas, recorda la interlocutòria de la Sala Segona.

 

Categories: ESQUERRA 3, NOTICIES

Leave a Reply