L’església té vora d’un centenar de peces creades i, tot i no ser un joc infantil, els adults no tindran dificultat per muntar-la

L’estudi vallenc Viñas i Montserrat ha creat una maqueta retallable de l’església romànica de Sant Ramon del Pla de Santa Maria.

Un cop muntada, les mides de la maqueta són 35 centímetres d’amplada, 25 de fons i 22 d’alçada. Es tracta d’un exercici pensat per col·leccionistes, ja que té una dificultat afegida a causa de les peces petites i corbes.

El retallable es podrà adquirir a l’estand de l’Ajuntament durant els dies de la Fira del Vent. El preu és de 15 euros, però un cop finalitzada la fira, costarà 18 € a les oficines municipals.

A banda, l’estudi també ha editat un llibre, titulat “Pinta les entitats del Pla de Santa Maria”, un quadern per acolorir i descobrir 20 de les entitats del municipi, com, per exemple, el Club Patí, el Nexus Teatre i els equips de futbol. En total, s’han editat 1.000 exemplars que cada nen i nena empadronat podrà adquirir gratuïtament.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply