El Nàstic ha presentat oficialment les quatre noves incorporacions del mercat d’hivern: Javi Márquez, Álvaro Vázquez, Javier Matilla i César Arzo. El president del club grana, Josep Maria Andreu, visiblement satisfet, ha dit que confia plenament en aquests nous fitxatges per posicionar el Nàstic on, realment, es mereix.

Josep Ma. Andreu s’ha fet un selfie

Els jugadors, en la roda de premsa a la Casa Joan Miret de Tarragona, han coincidit en la “qualitat, entrega i la motivació” que es respira entre l’equip tarragoní. César Arzo s’ha compromès a fer suar la samarreta perquè el Nàstic arribi, a nivell del marcador, on ha d’estar. “Se solucionarà la situació i ens posicionarem més amunt”, ha remarcat.

Javi Márquez ha agraït la confiança rebuda per part del Nàstic i ha assegurat que treballarà “amb il·lusió i ganes” per “donar-ho tot” en un club que “se sent molt identificat” i que té un “projecte ambiciós” capaç de fermentar la seva carrera esportiva. “Vull sumar i aportar el meu gra de sorra perquè el Nàstic pugi”, ha deixat clar.

Josep Andreu amb els jugadors

Un dels jugadors amb la família

Per la seva banda, Álvaro Vázquez, que feia dies que mantenia contacte amb el club, s’ha compromès a donar el millor d’ell mateix, atenent que es troba en “perfectes condicions físiques”. Al contrari de l’Espanyol, Vázquez espera tenir en el Nàstic els minuts i la continuïtat que no va tenir en l’anterior club. Sobre el club presidit per Josep Maria Andreu ha dit que tenia bones referències, ja que l’exjugador grana, Sergio Tejera, havia destacat positivament l’ambient que es viu entre l’equip i l’estima per part de l’afició.

VIDEOS

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply