La presentació del programa ‘Festa per a Tothom’ serà el 15 de setembre i tindrà lloc al Balcó del Mediterrani

Dow Chemical Tarragona i l’ajuntament de Tarragona engegaran el dissabte 15 de setembre al migdia, una nova edició del programa ‘Festa per a Tothom’, gràcies al qual els ciutadans amb capacitats diferents poden gaudir de les festes en honor a Santa Tecla.

Per 18è any consecutiu, Dow referma la seva implicació amb aquest programa en el marc del qual més d’un centenar d’empleats voluntaris, acompanyaran els participants amb capacitats diferents amb la finalitat de gaudir i passar-ho bé.

Durant l’acte de presentació del Festa per a Tothom, també es durà a terme la primera ballada de Frida, la primera geganta adaptada què compta la ciutat de Tarragona.

En aquest primer acte del Festa per a Tothom 2018, hi prendran part Kepa Díaz de Mendibil, Director Global d’Operacions per a Dow Europa, Orient Mitjà, Àfrica i l’Índia i director del Complex Industrial de Dow a Alemanya Central; Jaume Sariol, director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona, i Josep Boronat, director de Relacions Externes de Dow Chemical a Tarragona.

 

 

Categories: DRETA 2, NOTICIES

Leave a Reply