Les autoritats a l'entrada del Parc Central

L’arribada de les autoritats

Il·lusió, alegria i gaudi. Aquests podrien ser els dos sentiments que millor definirien la inauguracióde la nova planta del Parc Central a Tarragona.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, el director del centre comercial, Pere Pairó i el Managing Director de CBRE, Martín-Borregón, han presidit la nova planta que compta amb més de més de 7.000m2 de superfície.

El Parc Central

El Parc Central

La ‘renovació’ del centre comercial ha costa de dues etapes: la primera va ser l’obertura dels Cinemes Yelmo –  ara fa 3 mesos – i la segona, un increment de major nombre d’establiments.

Parc Central ofereix nous rètols de moda com: Desigual, Mayoral, Superdry, Botticelli, Brandi i Phil Park.

També hi ha dos establiments que dupliquen el seu espai com són Zara i H&M.

L’oferta variada de restauració es contempla la possibilitat d’anar a Coffe&Co, 100 ‘montaditos’, Fresc Co, Lizarrán i Udon.

Després de gairebé 17 anys, “Ara gaudeix” és el resultat de l’èxit del centre comercial que ha generat més de 300 llocs nous de treball, permetent el creixement de la ciutat i el seu progrés.

El projecte pretén ser una referència en oferir la millor varietat comercial i d’oci de la província. El Parc Central es presenta, ara, amb un voluntat d’atraure clients i oferir instal·lacions confortables i de qualitat.

Text i fotos: Mireia Fabà

 

Categories: NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply