La cançó Estiu Assolellat del grup barceloní Pele MacLeod va ser la guanyadora de la tercera edició del concurs La Cançó de l’Estiu, una cooproducció de TAC12 i la Cooperativa Combinats

El grup barceloní Pele MacLeod, guanyadors de la tercera edició de La Cançó de l’Estiu, visitarà el dissabte 11 d’agost el Camp de Tarragona per realitzar dues de les tres actuacions que formaven part del premi com a guanyadors.

El grup, amb Pele Bernial al capdavant, visitarà Valls el mateix dissabte a les 13 h per actuar al Festiuet. El festival del Baix Camp arriba a la seva segona edició sent un referent de la zona, gràcies al seu ambiciós cartell, amb artistes com els grups Roba Estesa, Buhos o Doctor Prats.

Els guanyadors de la tercera edició del concurs musical del Camp de Tarragona també actuaran el mateix dia a les 22:45 h a l’Art Festival de Salou, a la Plaça de les Comunitats Autònomes, com a acte de la programació de les Nits Daurades de Salou.

El divendres 17 d’agost, dins del programa d’actes de Sant Magí a Tarragona, Pele MacLeod actuaran a la Plaça Corsini, compartint escenari amb una nova edició de la Watermelon Pool i de la Sindriada, que tindrà lloc a l’interior del Mercat Central.

 

 

Categories: ESQUERRA 2, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply