Tot indica que Valeriano Pino serà el nou primer tinent d’alcalde després que la dimissió de Jordi Solé es faci efectiva. El regidor abandona el càrrec després d’haver-se abstingut en la votació de penjar una pancarta sobre els presos polítics

Jordi Solé deixa el càrrec de 1r tinent d’alcalde

El fet que s’hagi aprovat penjar una pancarta de suport als presos polítics a la façana de l’Ajuntament de Torredembarra està generant força polèmica i tempesta en les files socialistes. Això perquè el regidor i primer tinent d’alcalde, Jordi Solé, va decidir trencar la disciplina de vot del partit. Mentre els regidors socialistes van votar en contra, Solé va abstenir-se.

Aquesta actitud ha provocat un evident malestar en el Partit Socialista de Torredembarra. Abans que la direcció del partit reclami responsabilitats a Jordi Solé, el regidor ha decidit dimitir del càrrec de primer tinent d’alcalde, mantenint la titularitat dels departaments d’Ensenyament i Turisme.

D’aquesta manera, i després de prendre aquesta decisió, el PSC ja no podrà ‘castigar’ el regidor díscol ni sol·licitar que abandoni la ‘vicepresidència’ del consistori torrenc. L’acta de regidor és personal. En el cas que el PSC exigís la seva dimissió, Jordi Solé sempre podrà optar per passar al Grup Mixt.

Jordi Solé darrere de Vale Pino

Segons ha pogut saber aquest digital, Jordi Solé, que podria oficialitzar la renúncia del càrrec de primer tinent d’alcalde aquest dimecres, ja va informar el seu partir i l’alcalde Eduard Rovira (ERC) de les seves pretensions.

Solé dimiteix, segons les nostres fonts, al·legant motius polítics i de consciència. Diu que no comparteix algunes de les decisions preses pel grup municipal socialista.

El nostre digital ha intentat parlar amb el regidor Jordi Solé, però els nostres esforços han resultat infructífers.

 

Leave a Reply