TAC 12 es convertirà enguany en la primera televisió en retransmetre el Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Ho farà en directe cada dia des de la Platja del Miracle en una retransmissió que es podrà veure per la televisió pública del Camp de Tarragona i també per tot Catalunya a través de la plataforma digital MOVISTAR+ al canal 159 de la Xarxa Televisions. FOCS4També es podrà seguir des de qualsevol lloc del món en streaming.

La retransmissió començarà a les 22h, mitja hora abans que les pirotècnies comencin a disparar el castell de focs. En aquesta prèvia coneixerem la pirotècnia que dispara aquell dia i també algunes de les curiositats del concurs amb diversos reportatges que s’emetran; com per exemple com ha evolucionat el concurs de focs des dels seus inicis fins arribar a aquesta 26a edició, o descobrirem els punts més concorreguts per veure aquest espectacle pirotècnic.

L’emissió serà conduïda per la periodista Roser Marquès des del set instal·lat a la platja del Miracle. Estarà acompanyada per diferents experts, entre ells, un dels membres de la Pirotècnia Igual, que comentarà les qüestions més tècniques del castell de focs que es dispari aquella nit des de la punta de la platja del Miracle.

El tarragoní Jordi Vinyoles també ens acostarà les impressions de les persones que segueixin el concurs des de la sorra de la platja.FOCS6

TAC 12 també convoca un concurs entre els telespectadors per triar el guanyador del certamen, segons l’opinió popular. S’hi podrà participar entrant al web www.tac12.tv o al web www.participo.cat.

Entre els participants que hagin encertat la pirotècnia que haurà rebut més vots dels telespectadors, es sortejaran diversos premis.

També es demana la participació del públic en la retransmissió a través dels hashtag #elsmeusfocs. Aquí els espectadors podran fer arribar les seves impressions i les fotografies del certamen.

 

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply