Isabel Lázaro, presidenta provincial de VOX Tarragona, fa costat a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat

La presidenta provincial de VOX Tarragona, Isabel Lázaro, juntament amb els membres del seu equip, van estar en l’exposició de les banderes i en la conferència del 175° aniversari de la bandera d’Espanya, a Tarragona.

Isabel Lázaro opina que “aquests actes són essencials per normalitzar, d’una vegada, la rojigualda a Catalunya, perquè no pot ser que en moltíssims municipis catalans portar la bandera espanyola sigui un acte d’heroïcitat, sense ser fatxa o assenyalat”.

“Ja fa molts anys que part de la nostra societat assimila que la rojigualda és una bandera fatxa, però és una estupidesa tan gran com una catedral, perquè és una bandera totalment demòcrata, legal i constitucional”, ha afirmat a presidenta provincial de VOX.

“Això s’ha d’acabar. Nosaltres lluitem, sense complexos, perquè la gent pugui treure la rojigualda sense por. Tarragona ha de ser una referència perquè es faci realitat la normalització de la bandera d’Espanya”, ha afegit Lázaro que també ha aprofitat per dir que “nosaltres recolzem a les nostres Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, per la brillant labor que exerceixen dia rere dia.

 

Categories: DRETA 1, NOTICIES

Leave a Reply