Els Mossos d’Esquadra van detenir un treballador i un directiu de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, així com a un comercial d’una empresa d’alimentació, pels delictes de malversació de cabals públics i falsificació documental.

Els Mossos investiguen el centre hospitalari

El comitè d’empresa de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, de Tortosa, exigeix la devolució de “fins a l’últim cèntim desviat de manera irregular” i que es depurin les corresponents responsabilitats, després de la detenció el passat dia 9 de tres persones per malversar les arques del centre hospitalari.

L’estafa consistia a comprar, a través de l’Hospital tortosí, productes gourmet per a ús particular modificant les factures per valor d’uns 45.000 euros en els últims cinc anys.

Els treballadors han expressat, a través d’un comunicat, la seva “perplexitat” pel que ha passat. “Si finalment el tancament de la investigació acaba concretant els delictes que a hores d’ara es dedueixen imputables als investigats, no podem més que mostrar la indignació de tot el col·lectiu de treballadors que formem part del centre”, afegeixen.

Condemnen que “uns gestors de diners i béns públics aprofitin la seva posició per enriquir-se de manera il·lícita” i s’animen a seguir treballant “perquè l’Hospital de la Santa Creu segueixi sent un centre referent en l’àmbit sociosanitari a les cures intermèdies i de final de vida” en aquest territori.

 

Categories: ESQUERRA 1, NOTICIES, PORTADA

Leave a Reply